ИНТЕР КЕПИТЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ

ИНТЕР КЕПИТЪЛ ДИВЕЛЪПМЪНТ е инвестиционен мениджър, специализиран в придобиването и управлението на дялови участия в малки и средни търговски дружества, финансови инструменти допуснати за търговия на регулирани пазари, разработването и управлението на проекти, предоставяне на услуги по управление на търговски дружества и предприятия и управленско консултиране.
ЛЕГА КОНСУЛТИНГ

„Лега Консултинг” е бизнес правна кантора, специализирана в правното обслужване на търговската дейност на компании от различни икономически сектори. Правните услуги, които кантората предлага, са насочени към цялостно подпомагане на търговската дейност на компаниите, с които работи, като се стреми да съчетае привеждането на дейността на клиентите на кантората в съответствие с разнообразните нормативни изисквания на законодателството с прагматичния, ориентиран към резултатите бизнес подход.
 

В консултантската си дейност „Лега Консултинг” залага на индивидуалния подход, като се старае да разбере добре специфичните нужди на всяка отделна компания, с която работи, за да може да предложи иновативни, дългосрочни и подпомагащи клиентите правни решения.
EXPERT EVENTS

EXPERT EVENTS е организатор на експертни Семинари, изключително фокусиран върху провеждането на Събития с богата практическа насоченост. EXPERT EVENTS е специализиран в провеждането на Семинари в областите: Обществени поръчки, Европейско финансиране, Законодателни промени, Строително законодателство, ВЕИ проекти, Корпоративни финанси, Данъчно облагане, Инвестиционен мениджмънт. 
х-л “Бест Уестърн Сити”, гр. София

Бест Уестърн Плюс Сити Хотел е партньор на "ИНТЕР АКАУНТ Файненшъл Сървисиз" в провеждането на финансовите семинари на компанията ни.

Бизнес хотелът предлага изключително високо ниво на обслужване и комфорт, като е разположен в самия център на гр. София - ул. "Стара планина" 6, в непосредствена близост до бул. "Дондуков".

На разположение за провеждане на семинарите са 2 просторни и уютни зали, снабдени с климатизация, дневна свелтина и оборудвани с модерна апаратура. Кетърингът е осигурен в автентичният италиански ресторант „Ла Вита е Бела”, намиращ се непосредствено до залите на семинарите.